Materialen

De prachtige foto’s van Texel komen het beste tot hun recht op onze diverse, hoogwaardige materialen. Je kunt kiezen uit Canvas, Dibond, Textielframe en Airtex (behang). Alle materialen leveren een mooie kwaliteit, maar er zijn natuurlijk een aantal verschillen.

  Canvas

Foto’s op canvas zijn gedrukt op echt linnen van hoge kwaliteit. Dit materiaal is licht van gewicht, Uv-bestendig en gaat lang mee. Het is een voordelige oplossing die niet glanst en niet weerspiegelt. Het materiaal is ook geschikt voor een vochtige omgeving en is eenvoudig schoon te maken.
 

  Dibond (aluminium)

Kies je voor dibond, dan wordt de foto gedrukt op aluminium. Dibond is een licht en dun materiaal dat een mat effect en een bepaald reliëf aan de foto geeft. Dit zorgt voor een moderne, stoere en rustieke uitstraling met een hoge kwaliteit.
 

  Textielframe

Textielframe kan op bijna elk gewenst formaat worden geleverd. Het materiaal wordt geprint met twee lagen inkt, waardoor een zeer scherp resultaat wordt behaald. Het frame is sterk en kan op verschillende manieren aan de muur worden bevestigd. 
 

  Airtex (behang)

Met Airtex kan een print bedrukt worden op behang, tot wel 5x45 meter uit één stuk. Op de muur geeft dit een prachtig naadloos en strak resultaat. Airtex is minder kwetsbaar dan traditioneel bedrukt behang, is eenvoudig te monteren, kreukvrij en heeft een grote kleurkracht.

image